Четвер, 18.04.2024, 18:17
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Вересень » 27 » Олімпійський урок та Олімпійський тиждень у школах міста
14:11
Олімпійський урок та Олімпійський тиждень у школах міста
Олімпійський тиждень надав змогу долучитися до багаторічної традиції, що прийшла до нас із Давньої Греції, відомої своїм культом здорового тіла та його краси. Так, у ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 протягом Олімпійського тижня було проведено тематичні виховні години «У країні Олімпії» для учнів 1-4 класів та «Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення нації» для учнів 5-9 класів. Учителі історії провели усний журнал «Олімпійський рух: історія та сьогодення». Для учнів 8 класів вчитель фізичної культури Дудчак С.С. провів шаховий турнір «Король та королева», бо шахи для дітей – це ж не тільки гра, що приносить задоволення, а й ефективний засіб для розумового розвитку. Було підготовлено інформаційно-просвітницький відеопроект «Твоє здоров’я – твоє майбутнє!». Традиційно проводилися «Козацькі забави». Цікаво пройшли «Веселі старти».
У Васильківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 під час Олімпійського тижня на виховних годинах класні керівники спілкувалися з учнями про історію і традиції проведення Олімпійських ігор, участь України у цих змаганнях. Учні стали учасниками змагань з легкоатлетичної естафети, в якій брали участь команди військових частин, які розташовані у Василькові. Показали свою силу і міць у змаганнях по перетягуванню канату, зайнявши 3-те місце. Мали нагоду поспілкуватися з учасниками Олімпійських ігор Ріо-2016. І звичайно отримали нагороди за активну участь у спортивному житті нашого чудового міста. У школі пройшли змагання на першість з баскетболу у 10-11 класах. Учні 5-х класів підготовили стіннівку присвячену Олімпійським іграм у Ріо-де-Жанейро. Учитель фізкультури Деледивка М.І. провела конкурс учнівських презентацій, в який учні розповідали про українських спортсменів - переможціву Олімпіаді -2016
Протягом Олімпійського тижня у Васильківській ЗОШ №3 відбулися різноманітні заходи: Олімпійський урок на тему: «Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя.» для учнів 5-11 класів. Інформаційні хвилинки: «Олімпійські чемпіони незалежної України» для учнів 7-8 класів. Спортивні змагання «Малі Олімпійські ігри» для учнів 9 класів. Парад Переможців, на якому найкращі спортсмени школи продемонстрували свої досягнення за рік, довели свої високі результати великою кількістю спортивних нагород. Виставка малюнків «Спорт в житті людини», на якій були представлені роботи учнів 2-8 класів. Олімпійський урок – гра «Хрестики-нолики» була проведена в 6-х класах. Урок розпочався з презентації Олімпіади 2016 в Ріо-де-Жанейро. Під час гри діти визначали, хто краще інформований щодо олімпійського руху.
Переглядів: 543 | Додав: Ольга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Корисні посилання

Пошук