П`ятниця, 29.03.2024, 11:53
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Патріотичне виховання особистості дитини
08:51
Патріотичне виховання особистості дитини

13 жовтня Васильківський міський Центр дитячої та юнацької творчості провів семінар-практикум обласного опорного закладу освіти на тему «Патріотичне виховання у контексті розвитку духовного потенціалу особистості дитини», який пройшов на базі Центру технічної творчості «Еврика» м. Бориспіль (згідно річного плану роботи КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти»). Директор Васильківського міського ЦДЮТ Слободянюк Тетяна Андріївна наголосила присутнім про важливість патріотичного виховання у навчально-виховному процесі. У програмі семінару були виступи:

Минзар Світлани Анатоліївни – завідувача методичним відділом КЗ КОР «ЦТДЮК» з висвітленням проблеми «Моделювання патріотично-спрямованого виховного середовища на заняттях гуртка у позашкільному навчальному закладі»;

Левченко Людмили Анатоліївни – методиста відділу позашкільної роботи КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» з презентацією віртуального методичного кабінету з виховної рботи.

Мозгової Людмили Анатолівни – кандидата педагогічних наук, завідувача методичном кабінетом управління освіти і науки Бориспільської міської ради з презентацією міського проекту патріотичного виховання;

Розумнюк Антоніни Анатоліївни – заступника директора Васильківського міського ЦДЮТ з описом досвіду роботи колективу ВМ ЦДЮТ за даною проблемою.

Практична частина семінару вміщувала екскурсію Центром технічної творчості «Еврика», яку провів директор закладу Третяк Олег Миколайович, та майстер-класи «Петриківський розпис» і «Моделювання іграшки, які провели Лой Наталія Василівна і Верещінська Наталія Василівна.

Гостем семінару була Калюжна Олена Володимирівна – головний редактор газети «Позашкілля» Всеукраїнського видавництва «Шкільний світ», яка піднімала проблему «Позашкільна освіта в Україні. Очікування та перспективи».

39 педагогів-позашкільників з Київської області отримали цікаву та змістовну інформацію з організації патріотичного виховання у позашкільних навчальних закладіах.

  

  

Переглядів: 486 | Додав: Ольга | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Корисні посилання

Пошук