П`ятниця, 29.03.2024, 12:23
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Квітень » 28 » Позашкільники з Василькова – лідери у Київській методичній виставці
22:48
Позашкільники з Василькова – лідери у Київській методичній виставці

Наприкінці квітня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася V міська методична виставка «Методичне забезпечення реалізації концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді засобами позашкільної освіти: інноваційні програми, проекти».       

Всього на виставці представили свої матеріали 13 позашкільних навчальних закладів міста Києва та члени Асоціації Позашкільних навчальних закладів України з міст Кіровограда, Запоріжжя, Василькова.

З вітальним словом до учасників звернулася начальник відділу позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Галина Тодосова, яка висловила вдячність за вагомий внесок у виховання молодого покоління й зазначила, що саме позашкільні навчальні заклади є ключовими осередками для реалізації завдань національно-патріотичного виховання дітей і молоді.

Колектив педагогів Васильківського міського ЦДЮТ презентував систему роботи з проблеми «Організація патріотичного виховання в контексті розвитку духовного потенціалу особистості дитини» з цікавими майстер-класами.

За підсумками кращі колективи нагородили Дипломами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), серед них Васильківський міський Центр дитячої та юнацької творчості – лідер у номінації «Навчально-методичне забезпечення національно-патріотичного виховання в позашкільному навчальному закладі».

Наприкінці виставки Національний музей історії України у Другій світовій війні подарував усім екскурсію для кращого ознайомлення з експозицією та освітніми програмами, які пропонує установа для дітей і молоді протягом року.

  

  

Переглядів: 571 | Додав: Ольга | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні посилання

Пошук