П`ятниця, 19.04.2024, 08:24
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2015 » Листопад » 13 » Проведено міський семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи
13:01
Проведено міський семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи

12 листопада  2015 року на базі Васильківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 проведено міський семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Формування інноваційного освітнього простору навчального закладу як умова розвитку професійної компетентності педагогів».

З вітальним словом виступила директор школи Пархоменко П.І., яка ознайомила присутніх з системою роботи закладу та досягненнями педагогічного колективу.

Заступник директор з навчально-виховної роботи Мерзликіна О.О. у своєму виступі висвітлила особливості створення педагогічних умов для підвищення компетентності вчителів та забезпечення їх готовності до роботи в інноваційному освітньому середовищі.

Практичний модуль семінару, що складався з відвідування відкритого уроку, позакласного заходу, практичного заняття сприяв підвищенню методичної та управлінської компетентностей заступників директорів. Так, учитель початкових класів Савченко Л.П., провела урок у 1 класі на тему «Звуки [р], [р’], позначення їх буквою «ер». Читання складів, слів. Словниково-логічні вправи», а творча група вчителі української мови та літератури у складі: Полюлях Р.Ф., Шевчук Л.М., Шагової О.П., Мельниченко С.М., Ільченко О.І., Шаранової Н.М.   представила на розгляд виховний захід «Світлиця слова у безмежжі часу».

Практичне заняття для заступників на тему «Використання хмарних технологій у роботі заступників директорів з навчально-виховної роботи» провела Римашевська Т.І., вчитель інформатики Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9, керівник міського методичного об`єднання вчителів інформатики, яка детально розкрила можливості використання веб-сервісів Google в управлінській діяльності заступників директорів. Кожен учасник мав змогу створити свій власний акаунт в Gmail.

Заступник директор Шевчук Л.М., по закінченню практичної частини семінару, висвітлила питання «Соціально-психологічний клімат колективу» та зупинилася на основних факторах що сприяють його згуртуванню. Яскравим доповненням став перегляд відеороліків «Що таке колектив?».

  

Переглядів: 398 | Додав: Ольга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Корисні посилання

Пошук