Субота, 20.04.2024, 14:53
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Грудень » 1 » Проведено семінар-практикум міського методичного об’єднання вчителів біології та основ здоров’я
09:19
Проведено семінар-практикум міського методичного об’єднання вчителів біології та основ здоров’я

28 листопада 2017 року  на базі Васильківського НВК «Гімназія-ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8» проведено семінар-практикум  міського методичного об’єднання вчителів біології та основ здоров’я.

Тема  семінару: «Формування та розвиток ключових та предметних компетентностей вчителя для розвитку інноваційної особистості на у роках біології, основи здоров’я».

         У роботі семінару взяли участь вчителі біології та основ здоровя загальноосвітніх навчальних закладів міста.

З початком роботи учасників семінару привітала Байда Любов Станіславівна, методист науково-методичного центру відділу освіти.

Під час семінару вчителями школи були презентовані різні форми роботи з учнями, які сприяють розвитку особистості учнів.

Цікаво пройшов відкритий урок біології Людмили  Миколаївни  Добряк. Учні 7-А класу, вивчаючи тему «Земноводні», самостійно відкривали для себе нову інформацію, аналізували, виконували досліди, встановлювали взаємозв’язки, порівнювали  свої знання з новою інформацією, яку отримали на уроці.

Своїм досвідом поділилася і вчитель географії і основ здоров’я  Зоя Павлівна Сушко. Під час проведеного уроку з основ здоровя вчитель презентувала інноваційні методи роботи.

Порицька Людмила Борисівна, вчитель основ здоров’я в ході презентації розповіла про різні форми роботи з учнями, які сприяють розвитку особистості учнів та формування життєвих компетентностей за рахунок практичної спрямованості.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Литвиненко Людмила Анатоліївна окреслила головні завдання діяльності педагогів школи в контексті становлення Нової української школи.

За результатами роботи, з метою розвитку ключових та предметних компетентностей на уроках біології, основ здоровя, учасники семінару прийняли методичні рекомендації.

 

Переглядів: 425 | Додав: Username | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання

Пошук