Четвер, 28.03.2024, 15:27
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Лютий » 22 » Семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи
16:58
Семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи

На базі Васильківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 проведено міський семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Інноваційні підходи до формування ключових компетентностей школярів у світлі сучасних тенденцій реформування української школи».

Мета семінару - презентація досвіду роботи педагогічного колективу загальноосвітнього навчального закладу щодо упровадження у навчально-виховний процес інноваційних методик, форм роботи, спрямованих на формування ключових компетентностей учнів.

В ході теоретичної частини семінару директор науково-методичного центру Гаркавенко О.В. розкрила концептуальні засади реформування загальної середньої освіти. Учасники семінару обговорили Концепцію реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, яка схвалена розпорядженням Кабінету Міністрів України № 988-р від 14.12.16 року.

Шумовська А.І., заступник директора школи з навчально-виховної роботи, Заслужений учитель України, учитель-методист розкрила особливості формування педагогічних умов, спрямованих на формування професійної компетентності учителя, як важливої складова якісної сучасної освіти.

Учителі Васильківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 розкрили особливості упровадження інноваційних проектів та програм в умовах загальноосвітнього навчального закладу.

Так, учителі початкових класів Семенець Г.Д., Мамчур О.А. висвітлили шляхи реалізації науково-педагогічного проекту «Інтелект України». Учитель англійської мови Дармостук Е.Е. висвітлила питання формування комунікативної компетентності учнів на уроках англійської мови засобами інформаційних технологій навчання, а проект «STEM-освіта – погляд у майбутнє» презентувала учитель інформатики Пашанова О.Ю.

Основні підходи до використання здоров'язберігаючих технологій розкрила у своєму виступі учитель фізичної культури Олійник Л.І., яка ознайомила присутніх із загальними положеннями реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», схваленої Указом Президента України від 9 лютого 2016 року № 42/2016.

На завершення семінару всі стали учасниками прекрасного, зворушливого літерно-музичного дійства «Жити, думати, відчувати, любити… Літературно-музичні етюди», яке підготували учителі та учні школи.

Переглядів: 486 | Додав: Ольга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Корисні посилання

Пошук