Вівторок, 23.04.2024, 08:44
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Квітень » 26 » Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи
22:22
Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

Оновлення суспільства, а тим паче його радикальна зміна - суперечливий, складний і тривалий процес, пов'язаний із пошуком нових шля­хів, засобів здійснення перетворень у всіх сферах життєдіяльності людей.

Діяльність заступника директора сучасного закладу освіти все більше набуває професійного характеру, тобто потребує використання фахових знань і вмінь не тільки зпедагогіки, а й з економіки, менеджменту, соціології тощо. Від професіоналізму заступника директора з навчально-виховної роботи багато в чому залежить успішний розвиток навчального закладу, його конкурентоспроможність і авторитет. Професіоналізм «штурманів шкільних кораблів» є запорукою працездатності педагогічних колективів, добробуту учнів, спокою батьків, задоволеності соціальних замовників.

21 квітня 2016 року відбувся семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблеми «Розвиток управлінської компетентності заступника директора загальноосвітнього навчального закладу», під час роботи якого учасники мали змогу ознайомитися з досвідом роботи з даної проблеми таких навчальних закладів, як НВК «Ковалівська гімназія» та Васильківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

Робота семінара-практикуму розпочалася у НВК «Ковалівська гімназія». Директор Бондаренко Людмила Анатоліївна розповіла присутнім історію створення школи, про її становлення та сьогодення. Варава Людмила Василівна - заступник директора з науково-методичної роботи та Дубчак Наталія Феодосіївна - заступник директора з навчально-виховної роботи ознайомили учасників семінару з системою роботи НВК «Ковалівська гімназія».

Зацікавила присутніх демонстрація роботи цифрового вимірювального комплексу «Ейнштейн» для кабінету фізики.

Продовження семінару-практикуму відбулося на базі Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, де був проведений круглий стіл на тему «Удосконалення управлінської компетентності заступника директора загальноосвітнього навчального закладу» та інструктивно-методичну нараду.

  

Переглядів: 404 | Додав: Ольга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні посилання

Пошук