Четвер, 28.03.2024, 11:36
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2018 » Серпень » 13 » Сьогодні,  13 серпня 2018 року відбулося відкриття літнього мовного табору Go Camp «Smile»  у Васильківському  НВК № 4.
21:43
Сьогодні,  13 серпня 2018 року відбулося відкриття літнього мовного табору Go Camp «Smile»  у Васильківському  НВК № 4.

Про те, що потрібно вчити іноземну мову, ми чуємо з усіх боків. З першого класу маємо по дві - три години іноземної на тиждень, відвідуємо додаткові заняття, курси, переглядаємо фільми та мультфільми іноземними мовами, слухаємо зарубіжні хіти. Роль вивчення англійської мови важко переоцінити, тому що саме англійська є мовою міжнародного спілкування, а знання англійської мови є своєрідним вікном у світ. Існує нескінченна кількість переваг знань іноземних мов, але основною, на нашу думку, є можливість зануритися в світ загадкового і незбагненного, це можливість спілкування з людьми з іншим світоглядом, переконаннями, поглядами та принципами.

Ще один невеличкий, але впевнений крок до знань англійської мови здійснив Васильківський НВК №4. Другий рік поспіль ми маємо за честь брати участь у найбільшій волонтерській програмі Східної Європи «Go Camp»,  влаштовуємо двотижневе свято англійської мови на території нашого закладу, даємо змогу нашим учням поринути у світ нових знань, вражень, відкриттів та знайомств! Місія проекту Go Camp - виховати нове всебічно розвинене та освічене покоління свідомих громадян України, здатних до навчання впродовж життя і готових до викликів 21-го століття; надихати молодь вільно володіти іноземними мовами та бути відкритими до інших культур і досвідів.

Сьогодні,  13 серпня 2018 року відбулося відкриття літнього мовного табору Go Camp «Smile»  у Васильківському  НВК № 4.

Діти з нетерпінням чекали на відкриття табору, а ще більше -  зустрічі з волонтером. Цього року нашим волонтером є чудова дівчина Майра -  Mayra De La Cruze, яка приїхала до нас із сонячного Лос-Анджелесу, Штат Каліфорнія, США. Майра нещодавно закінчила The University of California (UCLA), здобула освітній ступінь бакалавра, вчитель англійської мови для  іноземців. Дівчина мріє працювати вчителем закордоном і навчати англійської мови дітей з різних країн. Крок до своєї мрії вона вже здійснила, прийнявши рішення вступити до програми Go Camp, відвідати Україну та навчити наших дітей новому. Більше того, майже два місяці літа наша волонтерка провела подорожуючи Європейськими країнами, такими як Іспанія, Італія, Англія, Франція, тому ми впевнені, що їй є чому нас навчити і що нам розповісти! Її основним завданням в таборі має бути робота зі школярами, які, в свою чергу, з нетерпінням чекають цього моменту.

Отож, Go Camp 2018 у Васильківському НВК №4 офіційно розпочато! Це буде цікаво, повчально, пізнавально, креативно та незабутньо – ми вам це обіцяємо! Побажайте нам успіху та слідкуйте за нашими новинами, фото та відеозвітами! 

 

 

 

Переглядів: 345 | Додав: Username | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання

Пошук