П`ятниця, 19.04.2024, 12:52
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2018 » Вересень » 25 » «Спорт – сила, краса, здоров’я»
22:12
«Спорт – сила, краса, здоров’я»

«Спорт – сила, краса, здоровя»

 

           У Васильківському академічному ліцеї «Успіх» у рамках    Олімпійського  тижня  були  проведені спортивні свята, змагання з  різних видів спорту, фізкультурно-оздоровчі, спортивно-масові заходи та Олімпійські уроки .

          Напередодні  Дня фізичної культури і спорту, який щороку відзначається в Україні в другу суботу вересня,  ОУС підготували інформаційний вісник   «Види спорту»,  де учні могли познайомитися з особливостями Олімпійських видів спорту.   Учні початкових класів зі своїми вчителями  провели конкурс малюнків на асфальті «У країні Спорту».

          Наступний тиждень   розпочався з години класного керівника   «Історія Олімпійських ігор».  Щоденно  протягом тижня на учнів школи чекала  змістовна і  насичена програма.

  День  боксу

                    Учні 5-7 класів відвідали показові виступи   та майстер-клас вихованців спортивної секції боксу під керівництвом    КМС  Савчука Сергія  Володимировича. Цікавою і повчальною була зустріч з учасником Олімпійських ігор  боксером Матвійчуком Володимиром.

  День  художньої гімнастики

          Показові виступи   вихованців секції художньої гімнастики   під керівництвом майстра спорту Мірошніченко  Євгенії Миколаївни зачарували глядачів початкової і старшої школи.

  День  футболу

          Майстер спорту  Гусакова Тетяна Станіславівна  провела показовий матч  з міні-футболу  серед учнів різних вікових категорій. Вчителі  фізичного виховання школи організували проведення товариських   ігор  з міні-футболу  між командами 7-х класів  та командами 8-х класів.

  День дзюдо

           Під керівництвом майстра спорту Вернигори Дмитра  Васильовича та майстра спорту Школьної Лілії Володимирівни  відбулися показові виступи   та майстер–класи вихованців спортивної секції дзюдо, які відвідали учні 8-11 класів.   

          Зустріч з  чемпіоном Європи з дзюдо Куценко Юлією виявилась надзвичайно  вдалою і захоплюючою.

  День самбо

          Показові виступи   та майстер–класи вихованців спортивної секції самбо   під керівництвом майстра спорту Авдєєва Олега Вікторовича не залишили байдужими до цього виду спорту не лише хлопчиків, а й дівчаток  6-8 класів.

Цікавою розповіддю і особистим прикладом  тренер  зацікавив глядачів.

           Для учнів 10-х класів доволі зворушливо пройшла зустріч з КМС з легкої атлетики Березанською  Евеліною Юріївноюа в минулому їх  учителем.  Разом вони пригадали  життєвий шлях  спортсменки, яка і зараз не полишає спорт.

 

              Окрім окреслених заходів, учні та вчителі  початкової школи долучилися до Свята Спортландії.  На учнів чекали веселі спортивні  забави - стрибки через скакалку, гра в м’яч, розваги на ігровому майданчику.

          Виставка у шкільній бібліотеці «Олімпійська арена» знайомила  учнів з відомими спортсменами України та світу.

          Вчителі  фізичного виховання школи провели Олімпійські уроки на теми:

          урок-презентація «Швидше, вище, сильніше»;

          урок-розповідь ««Моя спортивна кар’єра» ;

          урок-квест « В країні Олімпії»;

          урок –вікторина «Олімпійські чемпіони незалежної України».

          Виставка малюнків  «Спорт – сила, краса, здоровя» стала фінальним  заходом Олімпійського тижня.  Загалом, учасниками виставки  було представлено близько 50-и малюнків. Учні демонстрували своє вміння малювати та фантазувати.

             Хочеться подякувати за підтримку у проведені заходів   тренарам Савчуку С. В., Матвійчуку В., Мірошніченко  Є.М. та Сергію, Гусаковій Т.С.,  

Вернигорі Д. В., Школьній Л. В., Куценко Ю., Авдєєву О.В. та вчителям щколи Пухляку О.С., Кондрашову В.М., Олійник Л.І. Їхнє  ставлення до спорту є найкращим прикладом для підростаючого покоління.

 

Тиждень пройшов у школі цікаво, ефективно та корисно

під  олімпійським девізом

«Головне не перемога, а участь».

 

Фото

Переглядів: 421 | Додав: Username | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Корисні посилання

Пошук