Середа, 17.04.2024, 00:09
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2019 » Лютий » 22 » «Сучасний ресурс розвитку креативного мислення учнів»
09:56
«Сучасний ресурс розвитку креативного мислення учнів»

«Сучасний ресурс  розвитку креативного мислення учнів» – такою була тема семінару-практикуму вчителів української мови та літератури

21 лютого відповідно до плану роботи науково-методичного центру відбувся семінар-практикум вчителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти міста, підготовлений методистом Дерев’янко Л.П.

Метою  семінару було ознайомити вчителів   з  різними формами роботи, спрямованими на розвиток креативного мислення учнів, сучасними методиками та вправами з розвитку креативного мислення.

Розглянуто особливості креативного мислення за науковими працями О.Пометун, проведено ряд навчальних практикумів, на яких вчителі  виконували завдання і вправи із застосування на уроках української мови та літератури таких форм роботи як ментальна карта, «хмаринка тегів», кроссенс, інформаційне гроно,

Про методику створення ментальних карт розповіла вчитель Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 Буртова Т.В., учасник обласного майстер-класу Ярмульської І.В. з НВК «Сквирський ліцей-ЗОШ І-ІІ ступенів», показала практичне використання інтернет-сервісів для створення електронних ментальних карт.

З методикою створення інформаційного грона познайомила присутніх Шаранова Н.М., вчитель Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №9.  У своїй презентації показали  вправи з власного досвіду, розміщенні у методичному посібнику «Використання інноваційних технологій при вивченні поетичних творів», який подає на схвалення науково-методичною радою.

На завершення роботи відбувся релаксаційний психологічний практикум – створення силуетної картини, де кожен учасник зміг розкрити свої творчі здібності та створити  оригінальний креативний малюнок.

Фото

Переглядів: 379 | Додав: Username | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Корисні посилання

Пошук