Четвер, 25.04.2024, 14:18
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2020 » Січень » 28 » У Василькові – міські змагання з баскетболу
17:07
У Василькові – міські змагання з баскетболу

У Василькові –  міські змагання з баскетболу

Міські змагання з баскетболу серед юнаків, що проходили з 20 по 24 січня на базі Васильківського академічного ліцею «Успіх» та Васильківського НВК      «Гімназія-ЗОШ І-ІІІ ступенів №8» завершилися. Приємно, що в них брали участь команди з усіх закладів загальної середньої освіти. У наполегливій боротьби до фіналу вийшли команди Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Васильківського академічного ліцею «Успіх» (змагалися за почесне ІІІ місце), Васильківського академічного ліцею «Престиж» та Васильківського НВК «Гімназія-ЗОШ І-ІІІ ступенів №8» (змагалися за І місце). Фінальні ігри подарували глядачам чудові емоції, команди продемонстрували захоплюючу гру, спортивний азарт, волю до перемоги, майстерність і хороші спортивні навички.

Перше місце, кубок і золоті нагороди дісталися команді Васильківського академічного ліцею «Престиж», на другому місці – команда Васильківського НВК «Гімназія-ЗОШ І-ІІІ ступенів №8», третє місце посіла команда Васильківського академічного ліцею «Успіх». Кращими , на думку тренерів і глядачів, гравцями команд-переможців стали Подрєз Олексій, Козачук Вадим, Юров Віктор  з Васильківського академічного ліцею «Престиж» та Потороченко Олексій, Пухляк Максим, Остапенко Максим з Васильківського НВК «Гімназія-ЗОШ І-ІІІ ступенів №8».

Вітаємо переможців!

Дякуємо головному судді Обремському Ярославу Леонідовичу, тренеру спортивного клубу «Хижаки», який  завжди із задоволенням бере участь у суддівстві міських змагань з баскетболу, а також учителям, які підготували команди до змагань:  Денисенку Андрію Миколайовичу (Васильківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1), Петрову Ігорю Вікторовичу (Васильківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2), Пухляку Олесандру Сергійовичу (Васильківський академічний ліцей «Успіх»), Каденко Оксані Іванівні (Васильківський НВК №4), Лисаку Олексію Васильовичу (Васильківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №6), Слюсаренку Роману Олександровичу (Васильківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №7), Бессараб Раїсі Іванівні (Васильківський НВК «Гімназія-ЗОШ І-ІІІ ступенів №8»), Дудчаку Степану Степановичу (Васильківський академічний ліцей «Престиж»).

 

 

 

 

Переглядів: 217 | Додав: Username | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання

Пошук