Четвер, 25.04.2024, 12:34
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2019 » Жовтень » 28 » Всеукраїнський семінар-практикум з директорами та представниками шкіл національної мережі шкіл олімпійської освіти (10-11 жовтня 2019 року,
21:54
Всеукраїнський семінар-практикум з директорами та представниками шкіл національної мережі шкіл олімпійської освіти (10-11 жовтня 2019 року,

Всеукраїнський семінар-практикум з директорами та представниками шкіл національної мережі шкіл олімпійської освіти

(10-11 жовтня 2019 року, Львівська область)

 

10 і 11 жовтня 2019 року Львівщина радо приймала майже 200 представників з різних областей України в рамках проведення Всеукраїнського семінару-практикуму шкіл олімпійської освіти. Семінар проводився в рамках теми «Реалізація національної ідеї формування громадянина-патріота України через ціннісний потенціал олімпізму».

Першою учасників гостинно зустріла Жовква – місто, яке є претендентом на внесення до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Учасники семінару коротко ознайомилися з історичними памятками центру міста.

 

 

 

 

 

 

 

Програма семінару була насиченою. Зокрема, учасники ознайомилися з інфраструктурою шкільного спорту в ЗОШ № 3 (школа мережі олімпійської освіти), відвідали відкриті спортивні майданчики зі штучним покриттям,  побували в спортивному клубі «ЛІРС» на відкритому тренуванні школярів з настільного тенісу.

 

 

 

 

 

Наступного дня, 11 жовтня учасники семінару відвідали ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Євгена Коновальця села Зашків. Гостинно зустрів колег та поділився досвідом директор школи, вчитель фізичного виховання Макар Стефан Миколайович.

 

 

 

У селі Зашків завітали в історико-меморіальний музей в родинній садибі Євгена Коновальця – полковника Армії УНР, одного з ідеологів українського національно-визвольного руху.

 

 

Слідуючим етапом в роботі семінару було відвідування НВК «Школа-гімназія «Сихівська»» в місті Львові. Досвідом організації роботи в школі олімпійської освіти поділився директор НВК Іван Ухніцький, який отримав з рук директора Академії олімпійської освіти України, професора Валентини Єрмолової диплом.

 

 

 

 

Завершальним акордом було підсумкове засідання в актовій залі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

 

 

З вітальним словом звернувся голова відділення НОК України у Львівській області, доктор економічних наук Юрій Турянський, завідувач кафедри олімпійської освіти ЛДУФК, доцент Ярослав Тимчак на тему «Олімпізм і патріотизм».

 

      

 

Завершила підсумкове засідання директор Олімпійської Академії України, професор Валентина Єрмолова, яка представила доповідь про громадянсько-патріотичне виховання, яке є особливо актуальним у нинішній, надзвичайно непростий період становлення нашої держави.

«Як сказав багато років тому П’єр де Кубертен: «Майбутнє цивілізації зараз не спирається ні на політичні, ні на економічні основи. Це залежить виключно від того напрямку, який буде приділятися освіті». Сьогодні для нашої держави, коли здобуваємо досвід Нової української школи, актуальними є ці слова.

 

 

По закінченню семінару учасники зробили прощальне фото на память…

 

https://www.facebook.com/YuriyTuryanskyy/videos/410556733206662/

Переглядів: 206 | Додав: Username | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні посилання

Пошук