П`ятниця, 29.03.2024, 17:48
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Заняття «Клубу вчителів географії»
16:13
Заняття «Клубу вчителів географії»
Передовий педагогічний досвід – результат творчої діяльності педагога з елементами новизни, спрямований на виконання актуальних завдань навчання і виховання; творче, активне засвоєння і реалізація вчителем у практичній діяльності засобів і принципів педагогіки з урахуванням конкретних умов, особливостей дітей, учнівського колективу і особи вчителя.
19 жовтня 2016 року на базі Васильківської загальноосвітньої школи № 7 відбулося перше засідання «Клубу учителів географії» на тему «Забезпечення оптимальних умов для розвитку соціально компетентної особистості учня у процесі навчання та виховання на уроках географії.
Роботу засідання творчого формування з даного питання представила керівник «Клубу учителів географії» Теребун Алла Іванівна, «вчитель-методист», вчитель географії, економіки Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7. Алла Іванівна зазначила, що в умовах сучасної освіти центром навчального процесу є особистість. Тому тепер учитель мусить спонукати і мотивувати учня до широкого масштабу мислення. Одним із важливих завдань навчально - виховного процесу є виховання особистості, яка володіє не лише певною сумою знань, умінь і навичок, а й здатна активно включатися у демократичні процеси, яка вміє самостійно визначати стратегію до особистих уявлень про навколишнє середовище та способи взаємодії з ним. Сучасні знання, інтелект, компетентність стали найбільш важливим товаром. Географічна та економічна освіта є невід’ємною складовою освіти громадянина і необхідною умовою розбудови економічно міцної та вільної держави. Головним завданням її є розвиток особистості учня, створення умов становлення його компетенцій, що знаходить своє втілення в здатності до самостійної навчальної діяльності.
Свою систему роботи та доробки із даної тематики представили педагогічні працівники закладу: Шатохіна Тетяна Вікторівна, практичний психолог та Хворост Катерина Анатоліївна, учитель математики, інформатики.
Переглядів: 368 | Додав: Ольга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Корисні посилання

Пошук