Субота, 20.04.2024, 08:20
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Жовтень » 10 » Засідання методичного об’єднання практичних психологів і соціальних педагогів
10:08
Засідання методичного об’єднання практичних психологів і соціальних педагогів

Засідання методичного обєднання практичних психологів і соціальних педагогів

4 жовтня Васильківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 гостинно приймала гостей – практичних психологів і соціальних педагогів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста.

Відбулося засідання методичного об’єднання практичних психологів і соціальних педагогів «Організаційно-методичне забезпечення діяльності практичних психологів і соціальних педагогів навчальних закладів у 2017/2018 навчальному році». Планом проведення засідання передбачалося ознайомлення з Концепцією Нової української школи. Голова методичного об’єднання Ролік Ольга Олександрівна, практичний психолог васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №9, зробила аналіз роботи методичного об’єднання за минулий 2016/2017 навчальний рік з використанням відповідної презентації.

У роботі методичного об’єднання взяла участь Листопад Марина Володимирівна, завідуюча міською психолого-педагогічною консультацією, яка розповіла про перспективи роботи психологічної служби в умовах інклюзивного навчання, продемонструвала зразки оформлення кімнат для організації відповідної роботи з дітьми з особливими потребами.

Методист науково-методичного центру Деревянко Людмила Петрівна акцентувала увагу на форми самоосвіти, що є одним із вагомих засобів професійного зростання і фахового становлення. Розповіла та продемонструвала у слайдах презентації про участь окремих практичних психологів – Засухи Тетяни Вячеславівни, Калини Лариси Михайлівни, Мартинюк Валентини Василівни, Ролік Ольги Олександрівни – у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, майстер-класах, арт-фестивалях, вебінарах. Наголосила, що участь у таких заходах дала можливість познайомитися з діяльністю Східно-Європейської асоціації арт-терапевтів, Західноукраїнською асоціацією арт-психологів та арт-терапевтів, ВГО «Арт-терапевтична асоціація» та кращими тренерами цих організацій, науковцями, кандидатами психологічних наук.

Набутими новими знаннями поділилася з присутніми Мартинюк В.В., практичний психолог НВК «Гімназія- ЗОШ І-ІІІ ступенів №8», провівши майстер-клас за методикою Вікторії Назаревич, кандидатами психологічних наук, доцента кафедри вікової та педагогічної психології Рівненського державного гуманітарного університету.

На завершення були прийняті відповідні рекомендації щодо організації діяльності психологічної служби міста на новий 2017/2018 навчальний рік.

 

 

Переглядів: 400 | Додав: Username | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Корисні посилання

Пошук