П`ятниця, 26.04.2024, 01:29
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2019 » Лютий » 8 » Завершено виїзні пролонговані курси керівників гуртків закладів освіти міста Василькова
15:04
Завершено виїзні пролонговані курси керівників гуртків закладів освіти міста Василькова

Завершено виїзні пролонговані курси керівників гуртків закладів освіти міста Василькова

31 січня 2019 року відділом виховної роботи та позашкільної освіти інституту проведено заключні етапи виїзних пролонгованих курсів для керівників гуртків закладів освіти міста Василькова.

Зміст курсового навчання було спрямовано на розвиток професійної компетентності слухачів, поглиблення знань і вдосконалення набутих умінь з художньо-естетичного, еколого-натуралістичного, науково-технічного, військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, творчого са­мовдосконалення юного покоління засобами позашкільної освіти.

У ході звітної науково-практичної конференції слухачами було окреслено перспективи розвитку регіональних систем позашкільної освіти в умовах децентралізації та суспільних викликів; запропоновано шляхи модернізації змісту гурткової роботи в контексті освітніх змін і задоволення запитів здобувачів освіти; представлено сучасні технології, методи, форми організації освітньої діяльності дітей та учнівської молоді засобами позашкільної освіти. Захист творчих проектів відбувся у формі майстер-класів, під час яких було представлено авторські методичні системи і перспективний педагогічний досвід діяльності гуртків, творчих об’єднань за основними напрямами позашкільної освіти.

Слухачі курсів висловили подяку керівництву та науково-педагогічним працівникам інституту за високу якість проведення теоретичних і практичних занять, комфортні умови навчання, мотивацію їх до подальшої професійної діяльності та самоосвіти.

 

Інтернет-ресурс : https://kristti.com.ua

 

Переглядів: 380 | Додав: Username | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Корисні посилання

Пошук