П`ятниця, 26.04.2024, 22:26
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2018 » Червень » 8 » Олімпійський день у Київській області
09:10
Олімпійський день у Київській області

Олімпійський день у Київській області

2 червня –  близько 2000 спортсменів з усіх куточків Київщини завітали до  чудового  міста Бучі, аби взяти участь в обласному спортивно-масовому заході, який проводиться щорічно під патронатом Національного Олімпійського комітету України і за підтримки його обласних осередків.

Вже з самого ранку до Бучанського міського парку почали приїжджати команди з міст та районів Київщини, яких було більше шестидесяти, для участі у змаганнях з 9 видів спорту.

Мальовничий центральний парк Бучі по-особливому тепло зустрів спортсменів у цей чудовий сонячний день.

Урочиста церемонія відкриття “Олімпійського дня – 2018 року” розпочалася з привітального слова мера Бучі – Анатолія Федорука, який урочисто звернувся до учсників цього спортивного свята:

“Дорогі друзі, шановні колеги ! Мені надзвичайно приємно у нашому місті приймати естафету від міста Вишневого, яке проводило цей спортивний захід у себе у минулому році, а вже сьогодні, випав жереб і я дякую організаторам, що саме в нашому місті у Центральний парк міста Бучі, був обраний як головна локація у проведенні “Олімпійського дня – 2018”.

Я дякую вам, що ви у добром, гарному настрої виїхали зі своїх домівок, зі своїх територіальних громад і зібралися на цій площі. Гарного настрою, добрих забігів, гарних результатів і шаленного задоволення, коли будуте повертатися додому”.

Потім за програмою урочистного заходу, відбулося урочисте відзначення кращих спортсмені Бучанської територіальної громади, де дипломи номінантам вручав сам очільник Бучі – Анатолій Федорук.

Від імені президента Національного Олімпійського Комітету України з привітальним словом до учасників цього заходу, виступив відомий борець вільного стилю – Валерій Андрійцев.

Також з привітальними словами до спортвсменів Київщини звернувся почесний президент Київського обласного осередку НОК України – Антон Мирончук, який після промови вручив подяки найкращим спортсменам на організаторам спортивного руху Київщини та Сергій Тимофеєв – начальник відділу спорту КОДА.

Учасники цього спортивного заходу хвилиною мовчання присвятили пам’ять про тих, хто пішов з життя у роки Другої світової війни та під час АТО на Сході України.

Після цього, відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора НОК України.

І вже по закінченні урочистої частини відбувся чудовий виступ танцювального дівочого коллективу.

   Свято розпочалося із зарядки, яку провів усім нам добре відомий спортсмен, призер чемпіонату світу та Європи з вільної боротьби, срібний призер Олімпійських ігор – 2012 року у Лондоні, – Валерій Андрійцев . І понеслися спортивні заходи всі одночасно – шахи і шашки, легка атлетика й баскетбол з футболом, настільний теніс та улюблений всіма дартс.

Спортивне розмаїття відзначила навіть делегація з Туреччини, що проявляла свій захват не тільки спогляданням, а й безпосередньою участю у змаганнях на запрошення гостинних господарів.

«Олімпійський лекторій» зацікавив як дітей, так і їхніх батьків. Не лишилися байдужими гості свята й до різноманітних конкурсів та вікторин на олімпійську тематику, зокрема малюнок на асфальті на тему «Спорт очима дітей». А ще візитерів свята розважали святкові концерти та інші спортивно-масові заходи, спрямовані на популяризацію здорового способу життя та поширення ідей олімпізму.

Учасниками цього спортивного свята були учні-спортсмени Васильківської ЗОШ    І-ІІІ ступенів №9, оскільки ця школа входить до Всеукраїнської мережі шкіл олімпійської освіти у Київській області, та вчитель фізичної культури, вчитель-тренер Бойко Сергій Васильович. До складу делегації від нашого  міста входили міський голова Сабадаш Володимир Іванович (на фото разом з учнями) та перший заступник міського голови Гурєєв Володимир Володимирович.

 

Фото

Переглядів: 391 | Додав: Username | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні посилання

Пошук