П`ятниця, 29.03.2024, 01:05
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2015 » Листопад » 5 » Про підсумки проведення тижня військово-патріотичного виховання
16:08
Про підсумки проведення тижня військово-патріотичного виховання

На виконання наказу відділу освіти Васильківської міської ради № 01-15/261 «Про проведення тижня військово-патріотичного виховання» та з метою формування національної свідомості та самосвідомості, відданості служінню Батьківщині, підвищення інтересу до вивчення предмета «Захист Вітчизни», покращення міжпредметних зв'язків в період з 12 по 16 жовтня 2015 року було проведено в рамках тижня (далі - Тиждень) ряд різноманітних цікавих заходів, присвячених пам'яті Героїв Майдану, бойовим подвигам сучасних захисників Вітчизни - воїнам АТО, дню українського козацтва.

Проведенню Тижня сприяла велика підготовча робота протягом тривалого часу. Складено план проведення Тижня та оголошено його учням. У Васильківській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та у Васильківському НВК № 4 Тиждень розпочався урочистою загально- шкільною лінійкою «Ми нащадки славного роду». Проведено багато різних заходів військово-патріотичного спрямування, цикл заходів на відзначення дня Захисника Вітчизни: конкурси, круглі столи, лекції, диспути, бесіди, виховні години пам'яті та мужності, екскурсії до військових частин, книжкові виставки, екскурсії до військових частин тощо. У ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 проведено міський семінар класних керівників з проблеми «Система роботи класних керівників з військово-патріотичного виховання». У Васильківській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 була розроблена військово-патріотична програма для старшокласників «Вам-захисники», проведено святковий концерт «Я - України син і щиро гордий цим».

З метою формування духовної і психологічної готовності майбутніх воїнів зі зброєю в руках захищати Українську державу були проведені зустрічі учнів з учасниками АТО. Учні Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9 взяли участь в акції «Напиши бійцю листівку». Учні всіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів в рамках Всеукраїнської акції «Браслет нескорених» сплели браслети-обереги воїнам АТО.

З метою виховання морально-бойових якостей, активної реакції на бойові ситуації, готовності до сурових іспитів та самопожертви в ім'я України та її народу у Васильківській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 був проведений загальношкільний конкурс-огляд команд роїв «Солдати миру», у школах  № 6, 8, 9 проведено змагання з військово-прикладних видів спорту, спортивна гра «Козацькі забави».

Впроваджується дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). У рамках проведення тижня відбулося представлення команд-учасників гри «Сокіл» («Джура») загальноосвітніх навчальних закладів.

З метою розвитку в учнів загальнолюдських цінностей, національної гордості, морально-психологічних якостей громадянина-патріота у Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 проведена музична композиція «Пісні обпалені війною». Творчо і неординарно учні шкіл № 3, № 9 проявили себе у пісенно-поетичній вітальні «Героям Слава». Старшокласники переглянули документальний фільм «Рейд» та висловили свої думки про єдність країни, патріотизм молодого покоління. Цікаво пройшов калейдоскоп рекламних відео роликів «Збройні сили України» у Васильківській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8, учні початкової школи № 2, № 3 протягом тижня відвідували виставку у шкільних музеях «Пам'ять жива», присвячена воїнам різних воєн та героям.

Завершився Тиждень інтелектуальними іграми, підведенням підсумків, випуском інформаційних стіннівок.

  

  

Переглядів: 1542 | Додав: Ольга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Корисні посилання

Пошук