П`ятниця, 26.04.2024, 21:54
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Лютий » 23 » Проведено творчий звіт учителів 2-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Василькова
13:57
Проведено творчий звіт учителів 2-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Василькова

Згідно графіку колективних та групових форм методичної роботи науково-методичного центру з педагогічними кадрами у ІІ семестрі 2015-2016 н. р., 17 лютого 2016 року було проведено творчий звіт учителів 2-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Василькова, які атестуються на присвоєння категорій та звань, та відповідність раніше присвоєній вищій категорії, педагогічних звань «Старший учитель», «Учитель-методист».

Присутні педагоги отримали можливість поділитися та яскраво презентувати свій досвід, представити власні надбання. Детально зупинилися на проблемах, над розв’язанням яких працюють.

Цікаво був представлений педагогічний досвід Семенець Г.Д., вчителя початкових класів Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3. Тема «Патріотичне виховання в системі виховної роботи». Її педагогічне кредо «Ніколи не зупинятися на досягнутому, бо життя – це процес, тому потрібно завжди рухатися вперед». Вчителька організовує навчально-виховний процес так, щоб він сприяв навчанню, розвитку та вихованню дітей, залучає учнів до активної пізнавальної діяльності. Від того, чи вироблено у молодших школярів звичку пізнавати невідоме, залежить успіх їхньої роботи у майбутньому.

Поділилась своїм досвідом роботи Шерстюк Н.С., вчитель початкових класів Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3. Тема: «Національно-патріотичне виховання молодших школярів на уроках читання». Педагогічне кредо: «Покликання наше – навчати. На крилах дітей піднімати, бо вчитель – це скульптор душі…». Педагог розповіла про зацікавленість учнів уроками читання. Наголосила, що найважливішими завданнями для учителя є надання учням глибоких та міцних знань.

Портфоліо власних педагогічних успіхів представила Заєць І.В., вчитель початкових класів Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8. Тема досвіду: «Використання інтерактивних технологій на уроках в початковій школі». Педагогічне кредо: «Вміння знаходити обдарованих та здібних дітей – талант, вміння їх вирощувати - мистецтво. Але найважливіше є любов до дитини».Кожен свій урок намагається зробити грою, світом казки, творчості, дитячої фантазії. Впроваджує інтерактивні форми і методи роботи, нестандартні підходи до організації праці, створює «ситуацію успіху».

Навчити кожну дитину, котра щойно переступила поріг школи, опановувати знання, правильно розподілити свої сили, сформувати прагнення до пізнання нового, навчити бути успішним – це завдання, які ставить перед собою Яременко Н.М. вчитель початкових класів Васильківського НВК № 4. Тема її досвіду: «Розвиток мовлення учнів на засадах взаємодії різних видів мовленнєвої діяльності». Вчить дітей цікаво і весело, щоб одержані знання стали для школярів не лише сумою знань, а й стійким переконанням і нормою життя. Намагається дивитися на світ очима дитини, дивуватися, радіти, творити і пізнавати нове разом з нею. А своїм педагогічним кредом обрала слова В.Сухомлинського: «Вчити серцем, через серце, для серця».

По завершенню творчого звіту було прийнято рішення про майбутню публікацію доробок вчителів за їхньої згоди на сайті, що дозволить розширити аудиторію зацікавлених та відкриє нові можливості обміну інформацією.

У заході взяла участь Салій В.Б., методист з початкової освіти науково-методичного центру відділу освіти Васильківської міської ради.

  

Переглядів: 435 | Додав: Ольга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Корисні посилання

Пошук