Середа, 24.04.2024, 15:42
.
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Самоврядування
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2019 » Січень » 3 » Семінар учителів фізичної культури
23:34
Семінар учителів фізичної культури

Семінар учителів фізичної культури

Семінар учителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти з теми «Партнерство громади, школи та батьківської громадськості – запорука успішного становлення  й удосконалення  фізичного розвитку дітей та здоров’язбережного освітнього середовища» проходив на базі Васильківського НВК №4. Підготувала і провела семінар Каденко Оксана Іванівна, учитель фізичної культури, старший учитель, керівник міського методичного обєднання вчителів фізичної культури.

Учасники семінару були присутні на уроці з фізичної культури «Змагання за всесвітньою програмою ІААF «Дитяча легка атлетика» для учнів 5 класу.  Відповідно до теми семінару учитель Каденко Оксана Іванівна продемонструвала справжні партнерські звязки навчального закладу з громадськими організаціями та батьками, залучивши до проведення вступної частини уроку – розминки – Слободенюк Вікторію Олегівну,                                                                                  фітнес-тренера міського фітнес-клубу «М2». Урок-змагання проведено з використанням обладнання та спортивного знаряддя, яке було надане відділом молоді та спорту Васильківськоїх міської ради.  Березанська Евеліна Юріївна, начальник відділу молоді та спорту, презентувала набір спортивного знаряддя з реалізації всесвітньої програми ІААF «Дитяча легка атлетика» і подякувала учителю й адміністрації навчального закладу за   співпрацю. Оскільки семінар проходив у день святого Миколая, то приємним сюрпризом для дітей стала поява на уроці гості – святого Миколая із солодкими гостинцями.

Разом з тим, Слободенюк Вікторію Олегівну провела для вчителів міста, учасників семінару,  майстер-клас «Використання елементів стер-аеробіки для удосконалення фізичного розвитку учнів». Заняття пройшло з використанням обладнання  фітнес-клубу «М2», жваво й весело.

В обговоренні семінару взяли участь Нікіфорова Тамара Миколаївна, директор закладу, Кондратовець Світлана Михайлівна й Герасімова Юлія Михайлівна, заступники директора.

У роботі семінару брала участь Деревянко Людмила Петрівна, методист науково-методичного центру.

На завершення семінару були прийняті відповідні рекомендації.

                                                                       

 

  

 

 

 

 

 

Переглядів: 385 | Додав: Username | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти Васильківської міської ради © 2024
Форма входу
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні посилання

Пошук